Kemi

Hvad er den aktuelle hydroxid-ion-koncentration calciumhydroxid ved 25C

26. april 2020 af iajsten (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvad er den aktuelle hydroxid-ion-koncentration i en vandig, mættet opløsning  af calciumhydroxid ved 25C ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2020 af mathon

        0.02 M


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. april 2020 af mathon

Jeg fik ikke læst opgaven ordentligt.

En vandig, mættet opløsning  af calciumhydroxid ved 25C°
er 0.02 M.
                      \small \left [ OH^- \right ]=2\cdot c(Ca(OH)_2)=2\cdot (0.02\;M)=0.04\:M


Skriv et svar til: Hvad er den aktuelle hydroxid-ion-koncentration calciumhydroxid ved 25C

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.