Matematik

Opgave om sandsynlighedsregning med gunstige og mulige udfald

30. april 2020 af Kasperflint28 - Niveau: B-niveau

Opgaven lyder således:

"52 kort fordlees til 4 spillere. Beregn sandsynligheden for, at en bestemt spiller får 

a) Ingen ruder

b) "Jernhånd" dvs. ingen esser eller billedekort

Jeg har spurgt flere af mine venner om hjælp, men også de har svært ved at løse dem håber nogen kan vise, hvordan man skal udregne det :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. april 2020 af mathon

                   \begin{array}{lllll} a)&\frac{K_{39,13}}{K_{52,13}}=1.3\%\\\\ b)&\frac{K_{36,13}}{K_{52,13}}=0.36\% \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. april 2020 af peter lind

se formel 169 side 29 i din formelsamling

a)gunstige udfald 13  ud af 52-13

   mulige udfald 13 ud af 52

b) gunstige udfald 13 ud 52 - 8


Skriv et svar til: Opgave om sandsynlighedsregning med gunstige og mulige udfald

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.