Matematik

plz hjælp hurtigt

01. maj 2020 af hjælpmiggggggg (Slettet) - Niveau: B-niveau

kan ikke finde ud af den her


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2020 af AMelev

                  
Hvad er problemet?
Kan du ikke bestemme f '(x) vha. differentiationsreglerne?
Kan du ikke løse den fremkomne 2.gradsligning?
 


Svar #2
01. maj 2020 af hjælpmiggggggg (Slettet)

#1

                  
Hvad er problemet?
Kan du ikke bestemme f '(x) vha. differentiationsreglerne?
Kan du ikke løse den fremkomne 2.gradsligning?
 

Jeg kan ikke løse den


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. maj 2020 af AMelev

OK, hvad har du fået f '(x) til?
Find løsningsformlen til 2.gradsligning frem (fra din bog eller på nettet) og skriv så igen, hvis du stadig har problemer.


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. maj 2020 af mathon

               \small \small \begin{array}{lllll}& f{\,}'(x)=0\quad \textup{har ingen \textbf{reel} l\o sning}\\\\ \textup{hvorfor det m\aa \ } \\ \textup{\textbf{\textsl{antages}} at:} & f(x) = \frac{1}{3}x^3 - 3x^{\color{Red} 2} + 8x + 4 \end{array}

Derfor spørgsmålet
                                  https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1957390#1957406 #2


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. maj 2020 af mathon

fortsat med denne
antagelse:
                                    \small \small \small \begin{array}{lllll}& f{\,}'(x)=x^2-6x+8=0\\\\ \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. maj 2020 af mathon

                                  \small x=2\quad \vee\quad x=4


Skriv et svar til: plz hjælp hurtigt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.