Fysik

Teori

05. maj 2020 af Ida1235 - Niveau: C-niveau

Hvordan besvares disse? gerne hjælp!:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2020 af SF2020 (Slettet)

Monokromatisk betyder een bølgelængde (een farve). Energiindholdet kan bestemmes med Plancks lov E=h*f, hvor frekvensen kan bestemmes med bølgeligningen v=L*f og dermed f = v/L

Så jo større bølgelængde, jo lavere frekvens og dermed jo lavere energiindhold. 

I rækkefølge er blåt lys mest energirigt, så grønt, så rødt. 

På månen er tyngdeaccelerationen 1/6 af den på jorden, så her kan du springe højst. 


Skriv et svar til: Teori

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.