Fysik

mekanisk energi

05. maj 2020 af Ida1235 - Niveau: C-niveau

Hvordan løser jeg denne, forstår ikke formlen 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2020 af janhaa

P=E/t = (F*s) / t = (mgs) / t = (65*9,81*100) / 40 J = 1594,1 J


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. maj 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. maj 2020 af mathon

                   \small \begin{array}{llllll} P = F\cdot v =\left ( \left ( 65\;kg \right )\cdot \left ( \left (9.82\;\frac{m}{s^2} \right )\cdot 0.1 \right ) \right )\cdot \left ( 2.5\; \frac{m}{s} \right ) = 159.575\; W \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. maj 2020 af janhaa

#1

P=E/t = (F*s) / t = (mgs) / t = (65*9,81*100) / 40 J = 1594,1 J

P = 1594,1 W = 1594,1 J/s


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. maj 2020 af mathon

                       \small m\cdot g\cdot s\; \xrightarrow[]{\textup{udskiftes med} }\; m\cdot g\cdot \Delta h


Skriv et svar til: mekanisk energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.