Matematik

Bedre forståelse af definitionsmængde

06. maj 2020 af UnicornLover - Niveau: A-niveau

Hej SP

Jeg har udfordringer med opgaven, hvor jeg lige er introduceret til emnet. Det lyder således:

På figuren ses det grafiske billede af funktionerne f1(x) og f2(x).

Angiv ved aflæsning definitions- og værdimængde for de to funktioner.

Hvis I kan hjælpe og forklare vil det være rart.

På forhånd tak!

Vedhæftet fil: csm_142_opg5_1f2570e4f7.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
06. maj 2020 af janhaa

D_{f1}=[-1,3]\\ V_{f1}=[0,9]\\


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. maj 2020 af janhaa

D_{f2}=[3,9]\\ V_{f2}=[0,2]\\


Svar #3
06. maj 2020 af UnicornLover

Jeg forstår nu åh gud hvor pinligt


Brugbart svar (1)

Svar #4
06. maj 2020 af ringstedLC

\begin{align*} Def_{f_1} &= \,]{-1};3 ] \\ Def_{f_2} &= \,]{3};9 [ \\ \end{align*}


Skriv et svar til: Bedre forståelse af definitionsmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.