Matematik

største differentielkvotient

08. maj 2020 af natalie1234 (Slettet) - Niveau: B-niveau

graf f, da jeg aflæser den ved at gå ud på x aksen 1 og gå op til den skærer den blå. er det rigtigt? eller kan det uddybes mere


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. maj 2020 af AMelev

#0

graf f, da jeg aflæser den ved at gå ud på x aksen 1 og gå op til den skærer den blå. er det rigtigt? eller kan det uddybes mere

Så er det funktionsværdierne, du bestemmer, men du skulle jo vurdere differerentialkvotienterne.
Tegn tangenterne for de to grafer i punkterne, hvor x = 1, og sammenlign deres hældninger.
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. oktober 2023 af danavuc

Hvad vej skal stregerne gå fra når det skal gå igennem x=0?


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2023 af AMelev

Jeg forstår ikke, hvad du mener med, at "det skal gå gennem x = 0".
Er det tangenterne i x = 0, du vil tegne og derudfra bestemme f '(0) og g'(0)?


Skriv et svar til: største differentielkvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.