Matematik

Højde af brillant

14. maj 2020 af Husmu (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Beregn højden af en brillant på 0,5 carat og med en diameter på 5,2 mm

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2020 af Moderatoren

Find formen af brillanten og tjek så din formelsamling.


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. maj 2020 af mathon

             \small \begin{array}{lllll}& h\cdot \frac{\pi}{4}\cdot d^2\cdot \varrho = m\\\\& h\cdot \frac{\pi}{4}\cdot \left ( 0.52\;cm \right )^2\cdot \left ( 3.52\;\frac{g}{cm^3} \right )=0.5\cdot \left ( 0.2\;g \right ) \end{array}


Skriv et svar til: Højde af brillant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.