Matematik

Statistik om andels sandsynlighed

22. maj 2020 af sejereje91 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Jeg forstår ikke helt hvordan jeg løser den her opgave uden at have noget datasæt:

I en kæde af tøjbutikker har man erfaring for, at den tid potentielle kunder bruger på kædens hjemmeside følger en normafordeling, således at en kunde i gennemsnit bruger 133,7 sekunder på siden med en standardafvigelse på 45,3 sekunder.

Man vil gerne gennemføre en række interviews med de kunder, der bruger mere end 3 minutter på hjemmesiden, dam an har erfaring for,at  det navnlig er disse kunder, der afslutter et køb af varer via hjemmesiden.

Hvor stor en andel af kunder der besøger hjemmesiden, kan forventes at bruge mere end 3 minutter på hjemmesiden?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj 2020 af peter lind

P(X>3min)


Svar #2
22. maj 2020 af sejereje91 (Slettet)

Hvordan kan jeg bruge det til andelen? Det forstår jeg ikke.

For mig regner jeg jo bare sandsynligheden for at folk bruger mere end 3 minutter på hjemmesiden.


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. maj 2020 af janhaa

#2

Hvordan kan jeg bruge det til andelen? Det forstår jeg ikke.

P(X>3)=1-P(X \leq 3)\\ \mu=133,7\\ \sigma=45,3


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. maj 2020 af peter lind

#3 Pas på enhederne


Svar #5
22. maj 2020 af sejereje91 (Slettet)

Kan I sige mig om det er korrekt, hvis jeg når frem til 15,337%?


Skriv et svar til: Statistik om andels sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.