Matematik

Eksponentiel funktion

23. maj 2020 af Kasperflint28 - Niveau: B-niveau

Hej :)

Der står følgende om en eksponentiel voksende funktion:

Grafen for en eksponentielt voksende funktion f

a>1, vækstraten r>0, k> 

Jeg forstår ikke helt, hvad k betyder i forhold til en eksponentiel funktion?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2020 af ringstedLC

Vedhæft et billede af hele opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. maj 2020 af mathon

                             \small \begin{array}{lllll}& f(x)=b\cdot a^x = b\cdot e^{k\cdot x}\\\\& e^k=a\\\\& k=\ln(a) > 0\quad \textup{n\aa r } a>1 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. maj 2020 af mathon

se evt.
              https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1963044
     


Skriv et svar til: Eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.