Matematik

funktioner

07. september 2020 af freja9292 - Niveau: B-niveau

jeg forstår ikke hvordan man gør, nogle som vil hjælpe


Svar #1
07. september 2020 af freja9292

jeg forstår ikke hvordan man gør, nogle som vil hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. september 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. september 2020 af peter lind

Du udregner f(2). Derefter sætter du det ind i g(x) og udregner resultatet


Svar #4
07. september 2020 af freja9292

men hvordan bestemmer jeg g(f(2))?


Svar #5
07. september 2020 af freja9292

hvordan?


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. september 2020 af Jones2929

f(2) = 2+2 = 4

4, altså f(2), indsættes i g(x)

g(f(2)) = \sqrt{4} = 2

Som peter sagde


Svar #7
07. september 2020 af freja9292

er det så svaret?


Brugbart svar (0)

Svar #8
07. september 2020 af StoreNord

Ja, på spørgsmål a.


Skriv et svar til: funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.