Matematik

Den maksimale bredde

27. september 2020 af javannah5 - Niveau: A-niveau
nogle der ved hvordan den maksimale bredde bestemmes?

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2020 af StoreNord

Den maksimale bredde er afstanden mellem nul-punkterne.


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2020 af Soeffi


Svar #3
28. september 2020 af javannah5

Men hvordan bestemmer jeg forskriften i c’en?

Brugbart svar (0)

Svar #4
28. september 2020 af ringstedLC

b) 

\begin{align*} y &= a\,(x-r_1)\,(x-r_2) \\ T &= \left ( \frac{-b}{2a},\frac{-d}{4a} \right )=\bigl ( 0.f(0) \bigr) \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. september 2020 af Capion1

f (x) kan omskrives til

f(x)=4-\cosh\left (x\cdot \ln \left ( \frac{23}{5} \right ) \right )

f(x)=0\: \: \textup{for}\: \: x=\frac{\ln \left ( 4\pm \sqrt{15} \right )}{\ln \left ( \frac{23}{5} \right )}


Brugbart svar (0)

Svar #6
05. marts 2022 af Augustwoc


Skriv et svar til: Den maksimale bredde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.