Matematik

Opgave om Tæthedsfunktion

05. oktober 2020 af Cudex - Niveau: Universitet/Videregående

Nogen der kan hjælpe med at løse og forstå spørgsmål A) i denne opgave?


Svar #1
05. oktober 2020 af Cudex

spørgsmål A)


 


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. oktober 2020 af peter lind

Du skal vise at ∫0100fi(x) dx = 1

For den førstes vedkomne har du ∫0100 1/100 dx = [x/100]0100 =1


Svar #3
05. oktober 2020 af Cudex

hvad med forventingsværdier og varianserne?


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. oktober 2020 af peter lind

for den første

μ =  ∫0100 x/100 dx

v  = ∫0100 (x-μ)2/100 dx


Svar #5
05. oktober 2020 af Cudex

v giver 100*(X - 50)^2 , det virker da ikke helt rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #6
05. oktober 2020 af peter lind

Det gør det heller ikke. v er et tal ikke en funktion


Svar #7
05. oktober 2020 af Cudex

Hvor er fejlen?


Brugbart svar (0)

Svar #8
05. oktober 2020 af peter lind

Der er to fejl i det andet. Du glemmer at dividere med 100

Du integrerer ikke


Svar #9
05. oktober 2020 af Cudex

hvad mener du med jeg ikke integrere i v?


Svar #10
05. oktober 2020 af Cudex

Nu har jeg divideret med 100, den giver stadig ikke et tal


Brugbart svar (0)

Svar #11
05. oktober 2020 af peter lind

Du burde da forlængst vide hvad det vil sige at integrere. Se evt. din formelsamling


Svar #12
05. oktober 2020 af Cudex

Det hvad jeg kom frem til


Svar #13
05. oktober 2020 af Cudex

Okay ved bare ikke hvordan man skal gøre dette for f2?, umiddelbart vil jeg splitte dem op i henholdsvis en funktion g og h ?


Brugbart svar (0)

Svar #14
05. oktober 2020 af peter lind


Skriv et svar til: Opgave om Tæthedsfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.