Matematik

rumfang

14. oktober 2020 af jasguld (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Jeg har 2970 liter olie. 

Hvis 1 liter olie vejer 0,75 og selvtanken vejer 175 kg.

hvor meget vejer en fyldt tank?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. oktober 2020 af MandenMedMangeHatte

Hvor er dit eget forsøg?


Svar #2
14. oktober 2020 af jasguld (Slettet)

2970*0,75=2227,5

2227,5+175

Er det korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. oktober 2020 af MandenMedMangeHatte

Ja, hvis 1 liter olie vejer 0,75 kg.


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. oktober 2020 af mathon

             \small \begin{array}{llllll} \textup{V\ae gt af:}\\& \begin{array}{lllr} \textup{olie:}&\left ( 2970\;L \right )\cdot \left ( 0.75\;\frac{kg}{L} \right )&=&2\,227.5\;kg\\ \textup{olietank:}&&=&175.0\;kg\\ \textup{i alt:}&&=& \overline{2\,402.5\;kg} \end{array}\end{array}


Svar #5
14. oktober 2020 af jasguld (Slettet)

Tak :D


Skriv et svar til: rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.