Biologi
Har fedt- og proteinindhold indflydelse på blodsukkerstigning ved indtagelse af fødevarer?
nogen der kan hjælpe med at svare på det her spørgsmål? forstår det ikke helt
Har fedt og proteinindhold indflydelse på blodsukkerstigning ved indtagelse fødevarer
Svar #5
18. oktober 2020 af gerthansen
Jeg tror det har noget at gøre med at proteiner bliver nedbrudt til aminosyrer, som ikke er et sukker. Det samme gælder for fedt som nedbrydes til fedtsyrer og glycerol. Jeg tænker så at hvis du havde mangel på sukker, så ville disse blive nedbrudt og omdannet til sukker, som så med det samme ville blive optaget, og dermed ikke give udslag i blodsukker, men ved det ikke med garanti.
Skriv et svar til: Har fedt- og proteinindhold indflydelse på blodsukkerstigning ved indtagelse af fødevarer?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.