Kemi

Beregn pH i en 0,02 M HCl opløsning

09. november 2020 af Laurajense (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogen der kan hjælpe mig??


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. november 2020 af mathon

                \small \begin{array}{lllll} pH=-\log\left ( \left [ H_3O^+ \right ]/M \right )=-\log\left (0.02 \right )=1.7 &&\textup{da }HCl\textup{ er en \textbf{st\ae rk} syre.}\end{array}


Svar #2
09. november 2020 af Laurajense (Slettet)

Tusind taak!


Skriv et svar til: Beregn pH i en 0,02 M HCl opløsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.