Matematik

Hjælp hurtigt please 🙏🏻

12. december 2020 af Kokkemor - Niveau: C-niveau
Nogle der kan hjælpe med forklaring og mellemregninger på vedhæftet fil

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2020 af OliverHviid

Du har sat 4 opgaver ind med diverse delspørgsmål, men ikke kommet med dine egne forsøg først - så gør dét. Hvor sidder du fast? Hvad har du prøvet?


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. december 2020 af Anders521

#0 

Til opg. 3    Brug nederste figur på s. 13. i din formelsamling;

Til opg. 4.a) Husk y = b·ax, hvor b startværdien og a = 1 + r er vækstfaktoren;                                                  Til opg. 4.b) Brug formel nr. (64);

Til opg. 5.a) Beregn y når x = 14 & brug  formel nr. (57);                                                                                    Til opg 5.b) jvf. 4.a);                                                                                       


Svar #3
12. december 2020 af Kokkemor

Jeg kan slet ikke gennemskue opgaverne

Brugbart svar (0)

Svar #4
12. december 2020 af MatteTeenDk (Slettet)

Opgave 7:

a) Du skal benytte dig af formlen til beregning af vægten. Efterfølgende: løse en ligning da du kender 2 ud af 3 informationer i formlen.


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. december 2020 af ringstedLC

I din næste tråd justerer du screenshottet så kun selve opgaven vedhæftes. Og du spørger kun til én opgave pr. tråd, - tak!

Opgave 3:

Opgave 7: Indsæt de kendte størrelser i formlen og isoler de efterspurgte størrelser:

\begin{align*} \text{v\ae gt} &= \frac{\text{gjordm\aa l}^2\cdot \text{kropsl\ae ngde}}{11880} \\ \text{gjordm\aa l}^2 &= \frac{\text{v\ae gt}\cdot 11880}{\text{kropsl\ae ngde}} \\ \text{gjordm\aa l} &= \sqrt{\frac{\text{v\ae gt}\cdot 11880}{\text{kropsl\ae ngde}}} \end{align*}

Vedhæftet fil:__0.png

Skriv et svar til: Hjælp hurtigt please 🙏🏻

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.