Kemi

I en vandig sur opløsning (pH=1-2) vil 4-tert-butylphenol kunne ekstraheres med et organisk opløsningsmiddel?

19. december 2020 af mattiii - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, har lidt svært ved at gennemskue den her opgave

I en vandig sur opløsning (pH=1-2) vil 4-tert-butylphenol kunne ekstraheres med et organisk opløsningsmiddel?


Skriv et svar til: I en vandig sur opløsning (pH=1-2) vil 4-tert-butylphenol kunne ekstraheres med et organisk opløsningsmiddel?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.