Kemi

hjælpe

21. december 2020 af frederasmussen - Niveau: Universitet/Videregående

søger hjælp til denne opgave. Se vedhæftet fil 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. december 2020 af xbxlxcaa

du finder Molarmassen:
(12*4+8*1+14*2+16*3)=132 g/mol

du finder stofmængden:

0.2642g / 132 g/mol =0.002mol

Du finder koncentrationen:

0.002mol/0.4L=0.005M


Skriv et svar til: hjælpe

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.