Matematik

funktion

05. januar 2021 af merl0117 - Niveau: B-niveau

en funktion f er givet ved

f(x)=ex/ x2+1

a) Bestem f`3, og forklar betydning af tallet ( er det ikke bare at vi sætter 3 i istedet for x)

b) Løs ligningen f`(x) = 1, og gør rede for løsningens betydning

er svaret på den første rigtig? og hvordan laves opgave 2 (b)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2021 af Mathias7878

a) Du skal først finde differentialkvotienten altså f'(x)

b) Du har fundet f'(x) i a, så nu skal du bare erstatte dette med f'(x) og løse ligningen f'(x) = 1

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. januar 2021 af peter lind

Mener du ex/x2+1 eller ex/(x2+1)???  ex/x2+1 betyder rent faktisk (ex/x2)+1


Svar #3
05. januar 2021 af merl0117

nr 2


Skriv et svar til: funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.