Matematik

Problemregning Bonbon-land (hjælp hurtigt!)

08. januar 2021 af Emma1233 - Niveau: 8. klasse

Klassen vovehalse skal prøve Hankatten.

Antal Rally-vogne       5

Personer pr. vogn       4

Tid pr. tur            1 min. 30 sek.

2,2Hvor mange personer kan køre med Hankatten på en time, hvis alle vogne er fyldte?

jeg har prøver og regne den ud 

men jeg synes ikke svaret gav så meget mening så er der nogen der kan hjælpe lidt? :)


Svar #1
08. januar 2021 af Emma1233

Har fundet ud af den nu! :) 


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. januar 2021 af PeterValberg

Hvis en tur varer 1,5 minut, så kan der køres 40 ture på en time
og der kan være 4 personer med hver gang

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. januar 2021 af MatteTeenDk (Slettet)

#2 hvor får du at en tur varer 1,5 min fra?

Der køres 46 ture på en time. 1,3 min varer en tur. 

Antallet af personer der kører med hankatten pr. time:

46\cdot 4=184


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. januar 2021 af PeterValberg

#3
Et minut er 60 sekunder, så 30 sekunder må nødvendigvis være 0,5 minut,
så 1 minut 30 sekunder er det samme som 1,5 minut, ikke sandt?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. januar 2021 af MatteTeenDk (Slettet)

Når jo, min fejl! Tak!

Antallet af personer pr. time:

\frac{60}{1,5}\cdot 4=160


Skriv et svar til: Problemregning Bonbon-land (hjælp hurtigt!)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.