Matematik

integration ved substitution: hjælp til at integrere ligning

08. januar 2021 af SilkeBolander - Niveau: A-niveau

jeg ahr brug for hjælp med opgaven der er vedhæftet. I kan se hvor jeg er gået i stå. Tak på forhånd for hjælpen :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. januar 2021 af peter lind

Det er ikke nogen ligning

 Det ser noget mærkeligt ud ?  (1+tan(x))2/(1+tan(x))  = 1+tan(x)


Svar #3
08. januar 2021 af SilkeBolander

#2

Det er ikke nogen ligning

 Det ser noget mærkeligt ud ?  (1+tan(x))2/(1+tan(x))  = 1+tan(x)

Altså det er sådan opgaven er, jeg kan lige vise en jeg ved der er rigtig


Brugbart svar (1)

Svar #4
08. januar 2021 af janhaa

#0

jeg ahr brug for hjælp med opgaven der er vedhæftet. I kan se hvor jeg er gået i stå. Tak på forhånd for hjælpen :)

I=\int \frac{dt}{t}=\ln|t|+c = \ln|1+\tan(x)|+c


Svar #5
08. januar 2021 af SilkeBolander

#4
#0

jeg ahr brug for hjælp med opgaven der er vedhæftet. I kan se hvor jeg er gået i stå. Tak på forhånd for hjælpen :)

I=\int \frac{dt}{t}=\ln|t|+c = \ln|1+\tan(x)|+c

de to lige streger rundt om: 1 + tan(x), er det parenteser?


Brugbart svar (1)

Svar #6
08. januar 2021 af janhaa

#5
#4
#0

jeg ahr brug for hjælp med opgaven der er vedhæftet. I kan se hvor jeg er gået i stå. Tak på forhånd for hjælpen :)

I=\int \frac{dt}{t}=\ln|t|+c = \ln|1+\tan(x)|+c

de to lige streger rundt om: 1 + tan(x), er det parenteser?

absolute sign


Svar #7
08. januar 2021 af SilkeBolander

#6
#5
#4
#0

jeg ahr brug for hjælp med opgaven der er vedhæftet. I kan se hvor jeg er gået i stå. Tak på forhånd for hjælpen :)

I=\int \frac{dt}{t}=\ln|t|+c = \ln|1+\tan(x)|+c

de to lige streger rundt om: 1 + tan(x), er det parenteser?

absolute sign

ok tak:)


Skriv et svar til: integration ved substitution: hjælp til at integrere ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.