Kemi

Søger hjælp til denne kemi opgave!

08. januar 2021 af frederasmussen - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg søger kanon meget hjælp til denne opgave! 

Det rigtige svar er 0,02 U. 

Jeg anvender først Lambert Beers lov og finder, at c = 0,00002 M. 

Men hvordan udregner jeg Ae herfra? 

Jeg kender formlen for AE som 

AE = V * vmax


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2021 af Heptan

Indsæt i formlen.

vmax = c/tid = 0,00002 M/1 min

V = 1000 µL

Benyt at 1 U = 1 μmol min−1

og 1 M = 1 mol/L


Skriv et svar til: Søger hjælp til denne kemi opgave!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.