Matematik

Sammensatte funktioner

10. januar 2021 af Marj0117 - Niveau: B-niveau

Hej jeg har svært ved denne opgave den virker udfordrene.


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. januar 2021 af ringstedLC

a) Læs og brug oplysningerne:

\begin{align*} g(1) &= \;? \\ f\bigl(g(1)\bigr) &= 7 \end{align*}


Svar #2
11. januar 2021 af Marj0117

Jeg har svært ved at forstår den.


Brugbart svar (2)

Svar #3
11. januar 2021 af AMelev

g(1) = 4 iflg. tabellen til højre, så

f(g(1)) = f(4) = 7 
Der kan altså stå 4 på den tomme plads.
Vi kan ikke vide, om der evt. også kunne stå noget andet. Det kunne jo være, at fx f(9) også er 7, men da f er ukendt er 4 den eneste sikre værdi på den tomme plads.


Skriv et svar til: Sammensatte funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.