Matematik

Matematik

13. januar 2021 af Lukassssssss - Niveau: 8. klasse
Hjælp
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2021 af AMelev

Længderne i ACB er 3 gange så store som de tilsvarende længder i DCE. Dvs. |AC| = 3·|DC|, |AB| = 3·|DE| og |BC| = 3·|EC|.
|DE| = 4, så |AB| er ikke 9, men ....

Forholdet mellem de skrå sider i trekant ABC og firkant ADEB er 1:2, så |DC| = ½·|AD| = ... og
|AC| = |AD| + |DC| = .....

Forholdet mellem højderne i de to trekanter er også 1:3, så hACB =  3·hDCE.
Sæt ind i formlen for trekantens areal og sammenlign de to trekanters areal.

Vedhæftet fil:Udklip.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. januar 2021 af MatteTeenDk (Slettet)

#0

Lukas, spørger du om hjælp i forbindelse med en test uden brug af hjælpemidler? Hvis det er årsagen så tages det som snyderi. >:]


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.