Matematik

Omsætningen hos madleverandøren.

13. januar 2021 af Perikon007 - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har brug for endu en hjælp til opgaver a og b. Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre her.

Vedhæftet fil: Udklip.PNG45.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. januar 2021 af peter lind

1) se på hvor meget vokser med hvis x vokser med 1år. for eks. fra staten.

2) ln(2)/ln(1,227


Svar #3
13. januar 2021 af Perikon007

a) Betyder det så at i 2013 (startår) har omsætningen hos madleverandøren aarstiderne været på 1,227 mio kr.?

b) Forstår jeg stadig ikke :( 


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. januar 2021 af ringstedLC

#3: Nej.

\begin{align*} f(0) &=301\cdot 1.227^{\,0}=301 \\ f(1) &= 301\cdot 1.227^{\,1} \\&=301\cdot 1.227\\&=301\cdot (1+0.227) \\ &=301+301\cdot 0.227 \\ &=301+\frac{301\cdot 0.227}{100}\% \end{align*}


Svar #5
13. januar 2021 af Perikon007

Altså forstår det stadig ikke, det er bare tal, ingen beskrivelse. Det er lige meget så :)


Skriv et svar til: Omsætningen hos madleverandøren.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.