Matematik

matematik

19. januar 2021 af dinaaadad - Niveau: A-niveau

har i styr på dette og hvad svaret er?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2021 af Moderatoren

Hej, gør sådan til dine tråde, så får du meget bedre hjælp:

Giv dit indlæg en sigende titel. På den måde er der større sandsynlighed for, at lektiehjælperne kan finde dit spørgsmål.
Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Svar #2
19. januar 2021 af dinaaadad

okay det skal jeg nok gøre men forstår ikk hvordan jeg løser denne på nspire


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. januar 2021 af mathon


Svar #4
19. januar 2021 af dinaaadad

??


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. januar 2021 af mathon

Du skal ikke løse differentialligningen
men benytte
                              \small \begin{array}{lllll} y{\, }'=8-2y \end{array}

til beregning af tangenthældningen i \small \begin{array}{lllll} P(0,2) \end{array}

Derefter benyttes 
tangentligningen
                             \small \begin{array}{lllll} y=(8-2\cdot y_o)\cdot (x-x_o)+y_o \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. januar 2021 af mathon

dvs
                             \small \small \begin{array}{lllll} y=(8-2\cdot 2)\cdot (x-0)+2 \end{array}


Svar #7
19. januar 2021 af dinaaadad

forstår intet ven, ved ikk hvordan jeg løser på nspire for er startet på en ny skole hvor skolen bruger nspire


Brugbart svar (0)

Svar #8
19. januar 2021 af mathon

...men matematikken har vel ikke ændret sig ved et skoleskift.


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.