Fysik

Elektrisk energi fra kraftværk

25. januar 2021 af louisesørensen2 - Niveau: B-niveau

Hej

Har jeg misforstået opgaven eller er svaret på b. blot det som står i opgavebeskrivelsen?

Vh

Bemærk vedhæftede


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2021 af mathon

Kredsløbsforbindelsen er 60 km lang.

                      \small P_{leder}=R\cdot I^2


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. januar 2021 af mathon

              \small \begin{array}{lllll} P_{leder}=R\cdot I^2=\left (8.223\;\Omega \right )\cdot \left (454.545 \;A \right )^2=1.70\;MW \end{array}

hjælpen er transformation.


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. januar 2021 af janhaa

P=U*I=R*I^2


Svar #4
25. januar 2021 af louisesørensen2

Hmm... Ja, det sætter da godt nok tingene i perspektiv...

Jeg har i alt sandelighed misforstået opgaven - jeg fik følgende:

Bemærk vedhæftede


Skriv et svar til: Elektrisk energi fra kraftværk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.