Kemi

Hjælp til michaelis mentens kinetik !

11. februar 2021 af Sommerogvinter - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, 

Jeg er helt lost i denne opgave -> er der en venlig sjæl som kan hjælpe mig ?

Mvh I


Svar #1
11. februar 2021 af Sommerogvinter

her er opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. februar 2021 af Soeffi

#0.


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. februar 2021 af mathon

                \small \begin{array}{lllll} v_o=&v_{max}\cdot \frac{a\cdot K_M}{K_M+a\cdot K_M}=\frac{2}{3}\\\\& v_{max}\cdot \frac{a}{1+a}=\frac{2}{3}\\\\&a=2\\\\& \left [ S \right ]=2\cdot K_M \end{array}


Skriv et svar til: Hjælp til michaelis mentens kinetik !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.