Fysik

kraft

22. februar 2021 af louise2214 - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe med disse opgaver: 

En biltype er designet, så dens kofanger kan absorbere sammenstød med op til 10 km/h, uden at bilen selv tager skade. Kofangeren kan give sig 12 cm.

Hvilken acceleration får bilen i gennemsnit?

Bilen vejer 1900 kg med passagerer og last.

Hvor stor en kraftpåvirkning får den genstand, som bilen er kørt ind i?


Svar #2
23. februar 2021 af louise2214

Jeg kan nemlig ikke gennemskue hvad der bliver lavet... en der kan hjælpe?


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. februar 2021 af mathon

               \begin{array}{lllll}\textbf{a)}\\& \textup{Brug}\\&& 2\cdot a\cdot \Delta s=v^2-{v_0}^2\textup{ hvor }v=0\\\\& &a=\frac{-{v_0}^2}{2\cdot \Delta s}\\\\ \textbf{b)}\\& \textup{Sammenh\ae ngen}\\& \textup{mellem kraft, masse}\\& \textup{og acceleration er:}\\&& F=m\cdot a \end{array}


Skriv et svar til: kraft

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.