Matematik

Matematik sandsynlighed

03. april 2021 af V29r2 - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg har brug for hjælp til at løse opg b) og c) i den vedhæftede fil.

På forhånd tak:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. april 2021 af ringstedLC

b) 

\begin{align*} \text{G.-sntlig. gevinst} &= p_A\cdot A+p_B\cdot B+ p\cdot C+ p_D\cdot D \end{align*}

c) 

\begin{align*} \text{Ny g.-sntlig. gevinst}=1 &= p_A\cdot A+p_B\cdot B+ p\cdot C+ p_D\cdot D \\ D &= \;?\end{align*}


Svar #2
03. april 2021 af V29r2

Er PA, PB osv sandsynligheden?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. april 2021 af ringstedLC

Ja.

Hvis der fx spilles 10 spil, så stopper hjulet på A seks gange og der vindes 6 · (-5) kr. Ligeledes for de andre udfald.

Summen af gevinsterne divideret med 10 er G.-sntlig. gevinst pr. spil.


Svar #4
03. april 2021 af V29r2

Jeg har fået det til 0,3 er det rigtigt? :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. april 2021 af ringstedLC

Ja.


Svar #6
03. april 2021 af V29r2

Tak for hjælpen :)


Brugbart svar (0)

Svar #7
04. april 2021 af AMelev

Væn dig til at bruge din formelsamling, så du er fortrolig med den, når det går løs til eksamen.
Se side 41 (246) & (244).


Skriv et svar til: Matematik sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.