Matematik

Sandsynligheds opgaver

07. april 2021 af STXMATB - Niveau: B-niveau

Hejsa jeg sidder fast i denne opgave, jeg er ret usikker på hvordan jeg skal regne den ud..... 

Vedhæftet fil: Billede1.png

Svar #1
07. april 2021 af STXMATB

Jeg har også denne opgave som jeg er usikker på.

Vedhæftet fil:Billede1.png

Brugbart svar (1)

Svar #2
07. april 2021 af janhaa

x^2+0,1+x+0,45=1

x = 0,3367 som er u3

u1 = 0,1133


Brugbart svar (1)

Svar #3
07. april 2021 af janhaa

#1

Jeg har også denne opgave som jeg er usikker på.

trur:

P=\frac{6*5}{6*5*4}=1/4


Svar #4
07. april 2021 af STXMATB

Mange tak!! giver meget bedre mening nu :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. april 2021 af AMelev

Husk kun 1 opgave pr. tråd, så det ikke bliver rodet sammen.

Opg. 2
                          
Formuleringen er lidt uklar. Er der kun 2 pakker, som der står, så er det jo fifty-fifty. Eller er der to pakketyper, hvor indholdet i de enkelte pakker er forskellige? I så fald er der
6·5 = 30 "2-pakker", da der både skal være en trøje (6 muligheder) og et par shorts (5 muligheder) 
 6·5·4 = 120 "3-pakker". Se FS side 29 (165) Multiplikationsprincippet.
I alt er der altså 150 muligheder.
Der er således120 ud af 150 muligheder for at vælge en "3-pak", så P("3-pak") = 120/150, jf. FS side 30 (177).


Skriv et svar til: Sandsynligheds opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.