Fysik

længde i meter og ly

13. april 2021 af Magnus944 - Niveau: B-niveau

Er der en som vil hjælpe med denne?

Vedhæftet fil: fysik.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. april 2021 af mathon

      \small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\& \textup{Afstanden er }&r\\\\& \textup{og sammenh\ae ngen er}&I=\frac{P_{\textup{kilde}}}{4\cdot \pi\cdot r^2}\\\\&& 4\cdot \pi\cdot r^2=\frac{2000\cdot 3.826\cdot 10^{26}\;W}{4.7\cdot 10^{-12}\;\frac{W}{m^2}}=1.62809\cdot 10^{41}\;m^2\\\\&& r=\sqrt{\frac{1.62809\cdot 10^{41}\;m^2}{4\pi}}=1.13824\cdot 10^{20}\;m=12031.5\;\textup{lys\aa r} \end{array}


Skriv et svar til: længde i meter og ly

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.