Matematik

Diameter og cirkel

15. april 2021 af Sofia0294 - Niveau: B-niveau

Hey Allesammen, 
er der nogle der kan hjælpe med denne opgave? og forklare mig hvordan jeg skal :=)

Tak på forhånd!

Vedhæftet fil: right.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. april 2021 af mathon

     \small \begin{array}{llllll} \textbf{a.}\\& \textup{Cirkel:}\\&& \left (x-8 \right )^2+\left (y-12 \right )^2=10^2 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. april 2021 af mathon

     \small \small \begin{array}{llllll} \textbf{b.}\\& \textup{G\aa afstand:}\\&& d=\sqrt{8^2+12^2}-10 \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #4
16. april 2021 af StoreNord


Svar #5
25. april 2021 af Sofia0294

Nogle der kan fortælle mig hvad #4 har tegnet?


Svar #6
25. april 2021 af Sofia0294

#3 hvad står d for i formlen? og skal man beregne noget yderligere?


Brugbart svar (1)

Svar #7
25. april 2021 af ringstedLC

#5: Det er jo beddet og afstanden til hjørnet.

#6: Det er et symbol for "Gåafstand"

Vedhæftet fil:__1.png

Skriv et svar til: Diameter og cirkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.