Kemi

Hjælp til redoxreaktion Sb2(s) + H+ + NO3-(aq) = Sb4O6(aq) + NO(g)

19. april 2021 af Rexvium - Niveau: B-niveau

Hejsa! 

Jeg skal balancere følgende reaktion Sb2(s) + H^+ + NO3^-(aq) = Sb4O6(aq) + NO(g), men er lidt i tvivl om hvordan og hvorledes jeg skal gribe det an? 

Er der en venlig sjæl der kan hjælpe mig?

Takker! 


Skriv et svar til: Hjælp til redoxreaktion Sb2(s) + H+ + NO3-(aq) = Sb4O6(aq) + NO(g)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.