Matematik

Rumfang hjæælp

27. april 2021 af jepper6969 - Niveau: 9. klasse

Det er den nederste opgave. 

tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2021 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. april 2021 af PeterValberg

Benyt

\text{Volume}= \text{l\ae ngde}\cdot\text{bredde}\cdot \text{h\o jde}

10\,dm^3=2,5\,dm\cdot 2\,dm\cdot h

h er væskehøjden i dm

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. april 2021 af Eksperimentalfysikeren

Du har regnet 41 ud ved hjælp af V = længde*bredde*højde. Skriv nu det samme op, bortset fra, at du skriver h for højden ov 10L for V. Isoler så h.


Skriv et svar til: Rumfang hjæælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.