Matematik

En funktion f er løsning til differentialligningen y'=0,1*y,og grafen går gennem punktetP(0,6).

10. maj 2021 af gral - Niveau: A-niveau

Hej - er der nogen der kan hjælp med denne opgave? 

(uden hjælpemidler)
En funktion f er løsning til differentialligningen y'=0,1*y,og grafen går gennem punktetP(0,6).
a) Bestem linjeelementet i P.

b) Bestem en forskrift for f.


Svar #1
10. maj 2021 af gral

Hov det er opagve b) jeg spørger til nu 


Svar #2
10. maj 2021 af gral

a)**


Brugbart svar (1)

Svar #3
10. maj 2021 af janhaa

b)

\int \frac{dy}{y}=0,1\int dx\\ \\ \ln(y)=0,1x+c\\ \ln(6)=c\\ \\ \ln(y)=0,1x+\ln(6)\\ \\ y(x)=6e^{0,1x}


Brugbart svar (1)

Svar #4
10. maj 2021 af janhaa

a)

linje-element:

(0,6;0.6)


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. maj 2021 af AMelev

                       

#0 Se din formelsamling side 29 (176). Indsæt punket og løs ligningen mht. c.


Skriv et svar til: En funktion f er løsning til differentialligningen y'=0,1*y,og grafen går gennem punktetP(0,6).

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.