Matematik

Differentiering af en sammensat funktion

24. juni 2021 af 1234vedikke - Niveau: B-niveau

Vi har den sammensatte funktion:

f\left(g\left(x\right)\right)

Som består af funktioner: f(g)=e^g og g(x)=x-4

Jeg har fået: f'(g)=e^{x-4}

Er det rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. juni 2021 af mathon

     Ja.


Svar #2
24. juni 2021 af 1234vedikke

Tak!


Skriv et svar til: Differentiering af en sammensat funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.