Kemi

Kemi hjælp til koncentration beregning

22. september 2021 af MSN17 - Niveau: Universitet/Videregående

Hej 

Jeg kunne godt tænke mig at få hjælp til følgende opgave. Ved ikke helt hvordan jeg skal gribe det an. 

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. september 2021 af mathon

            \small \begin{array}{lllr} 20\;g\;2.5{%}\; NaCl\textup{ indeholder}&(20\;g)\cdot 0.025&=&0.5\;g\;NaCl\\\\ \underline{30\;g}\;15{%}\; NaCl\textup{ indeholder}&(30\;g)\cdot 0.15&=&\underline{4.5\;g\; NaCl}\\\\ 50\;g\; NaCl\textup{-opl\o sning indeholder}&&&5.0\;g\; NaCl\\\\ 100\;g\; NaCl\textup{-opl\o sning indeholder}&&&10.0\;g\; NaCl\\\\ \textup{koncentrationen af 50\;g opl\o sning er}&&&10\%\; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. september 2021 af janhaa

total\,NaCl=\frac{2,5*10+15*30}{20+30}\,%=10\,%


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. september 2021 af mathon

\small \textup{total\,NaCl}=\frac{2,5*10+15*30}{20+30}\,%=9,5\,%


Skriv et svar til: Kemi hjælp til koncentration beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.