Matematik

8.57 opgave

30. september 2021 af Sofia0294 - Niveau: B-niveau

Hej allesammen, nogle der ved hvordan jeg løser denne opgave? og hvilket skal der bruges? Tak på forhånd. 

se vedhæftet fil. 

Vedhæftet fil: 8.57.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
30. september 2021 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. september 2021 af PeterValberg

1) Sammenhængen, mellem halveringsfaktoren og fremskrivningsfaktoren, er givet ved:

T_{0,5}=\frac{\log(0,5)}{\log(a)}

Indsæt den kendte værdi for halveringsfaktoren og løs ligningen mht. a

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. september 2021 af mathon

                    \small \begin{array}{llllll} \textbf{1.}\\&& \textup{solve}\left ( 5730=\frac{\log(0.5)}{\log(a)},a \right )\\\\ \textbf{2.}\\&& \textup{solve}\left (75.75= 100\cdot a^x,x \right ) \end{array}


Svar #4
30. september 2021 af Sofia0294

er det som en ligning den skal beregnes?


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. september 2021 af mathon

Ja.


Skriv et svar til: 8.57 opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.