Kemi

Beregn koncentration

06. november 2021 af Hans12333 - Niveau: B-niveau

Hej, jeg er i tvivl om hvordan man griber opgaven an. (se bilag)

Vedhæftet fil: 2021-11-06 (5).png

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. november 2021 af mathon

                           \small \begin{array}{llllll} \left [ Li^+ \right ]^2\cdot \left [ C{O_3}^{2-} \right ]=8.15\cdot 10^{-4}\;M^3\\\\ \left [ Li^+ \right ]^2=\frac{8.15\cdot 10^{-4}\;M^3}{\left [ C{O_3}^{2-} \right ]}\\\\ \left [ Li^+ \right ]=\sqrt{\frac{8.15\cdot 10^{-4}\;M^3}{\left [ C{O_3}^{2-} \right ]}}\\\\ \left [ Li^+ \right ]=\sqrt{\frac{8.15\cdot 10^{-4}\;M^3}{0.33\;M}} \end{array}


Svar #3
06. november 2021 af Hans12333

Tak


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. november 2021 af Sveppalyf (Slettet)

[Li+] = 0.05 M


Skriv et svar til: Beregn koncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.