Matematik

matematik differentiel regning

12. november 2021 af Sofia0294 - Niveau: B-niveau

Hej allesammen, er der nogle der kan hjælpe mig med opgave 7. Jeg forstår ikke hvordan man løser den? tak på forhånd se vedhæftet. 

Vedhæftet fil: opgave 7 .png

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. november 2021 af mathon

\begin{array}{llllll} \textbf{Opgave 7}\\& \textup{Probiotika A:}&&N_{patogen}-\left (10^4\;\frac{\;CFU}{mL} \right )\cdot 2^{\frac{24\cdot 60\;min}{240\;min}}=\\\\&&&N_{patogen}-\left (10^4\;\frac{\;CFU}{mL} \right )\cdot 64\\\\&&&N_{patogen}-640\,000\;\frac{CFU}{mL} \\\\\\\\& \textup{Probiotika B:}&&N_{patogen}-\left (35\cdot 10^3\;\frac{CFU}{mL} \right )\cdot 2^{\frac{24\cdot 60\;min}{400\;min}}\\\\&&& N_{patogen}-\left (35\cdot 10^3\;\frac{CFU}{mL} \right )\cdot 12.13\\\\&&& N_{patogen}-424\,400\;\frac{CFU}{mL} \end{array}


Svar #3
14. november 2021 af Sofia0294

hvor har du fået de 64 fra? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. november 2021 af mathon

               \small 2^6=64


Svar #5
14. november 2021 af Sofia0294

hvordan finder jeg n_patogen?


Brugbart svar (0)

Svar #6
14. november 2021 af mathon

Genlæs hintet.

       I en tidligere opgave er \small N_{patogen} formentlig oplyst eller beregnet.


Skriv et svar til: matematik differentiel regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.