Matematik

Hurtigt spg. :)

23. februar 2022 af emn24 - Niveau: 9. klasse

Hey, har et hurtigt spg. hvor mange rette vinkler kan en syvkant højst have? 

Tak på forhånd:) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2022 af mathon

\small \small \small \small \begin{array}{llllll} &\textup{vinkelsum i 7-kant:}&(7-2)\cdot 180\degree=900\degree\\\\&\textup{maksimalt antal gange 90}\degree\textup{:}&N_{max}=\frac{900\degree}{90\degree}=10 \end{array}


Svar #2
23. februar 2022 af emn24

Ja, men jeg spørger om rette vinkler altså med 90 grader. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. februar 2022 af jl9

5


Svar #4
23. februar 2022 af emn24

#1

\small \small \small \small \begin{array}{llllll} &\textup{vinkelsum i 7-kant:}&(7-2)\cdot 180\degree=900\degree\\\\&\textup{maksimalt antal gange 90}\degree\textup{:}&N_{max}=\frac{900\degree}{90\degree}=10 \end{array}

Så hvad mener du, altså at der kan være 10 rette vinkler? 


Skriv et svar til: Hurtigt spg. :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.