Matematik

hjælp matematik

07. marts 2022 af sofia040305 - Niveau: C-niveau

21.4 Vinklen v pa° figur 21.3 er 89,05°. 1

Brug Jordens middelradius og denne værdi af vinklen t i l at beregne afstan- den mellem Jordens og Ma°nens centre.

middelradius = 6371


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. marts 2022 af ringstedLC

Hvis figur 21.3 er noget lignende:

\begin{align*} \cos(\alpha )=\cos(v)=\cos(89.05^{\circ}) &= \frac{r}{d} \\ d &= \frac{r}{\cos(89.05^{\circ}) } \end{align*}


Skriv et svar til: hjælp matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.