Kemi

Del reaktionskema op

24. marts 2022 af Mille087 - Niveau: C-niveau

Hej, 

kan en hjælpe mig sidder nemlig fast i denne opgave?

Del følgende 3 reaktionsskemaer op i oxidationen og i reduktionen 

A) 2K + Br-----  2KBr

B) 4Fe + 3o2 -----  2Fe2O3

C) Mg + CI-----  MgCI2


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. marts 2022 af janhaa

A)

2K==>2 K+

Br==> 2Br-

osv...


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. marts 2022 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll} \textbf{A)}\\&2\,K\;-\;2\,e^-\;\longrightarrow \;2\,K^+\\\\& 2\,Br\;+\;\;2\,e^-\;\longrightarrow \;2\,Br^- \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #3
24. marts 2022 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll} \textbf{B)}\\&4\,Fe\;-\;12\,e^-\;\longrightarrow \;4\,Fe^{3+}\\\\& 6\,O\;+\;\;12\,e^-\;\longrightarrow \;6\,O^{2-} \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #4
24. marts 2022 af mathon

\small \small \small \begin{array}{llllll} \textbf{C)}\\&Mg\;-\;2\,e^-\;\longrightarrow \;Mg^{2+}\\\\& 2\,Cl\;+\;\;2\,e^-\;\longrightarrow \;2\,Cl^{-} \end{array}


Skriv et svar til: Del reaktionskema op

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.