Kemi

matematikken bag tirerkurve

27. april 2022 af u0 - Niveau: B-niveau

Hej

jeg er igang med at skrive min SRO hvor fagene er matematik og kemi , i matematik har jeg om logistisk vækst og i kemi har jeg titrering af svag syre og base

jeg skal diskutere hvordan det matematikken kan overføres til at finde ækvivalenspunktet for en titrerkurve.

(matematiken og kemi har den sammenhæng at når grafen er stejlest matematik er det ækvivalenspunk)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2022 af mathon

            \small \begin{array}{llllll} pH(V)=pK_s+\log\left ( \frac{V}{V_o-v} \right )\quad 0< V< V_o \end{array}


Skriv et svar til: matematikken bag tirerkurve

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.