Kemi

Start og slutkoncentrationer

14. maj 2022 af Aniie3345 - Niveau: B-niveau

Hej, nogle der kan hjælpe mig med at huske hvordan man beregner starkoncentration og slutkoncentration?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2022 af Christianfslag

Hvad er konteksten?0


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. maj 2022 af Omar95 (Slettet)

Hvilke værdier har du? Volume? Stofmængde? Masse?

Svar #3
15. maj 2022 af Aniie3345

det er i forhold til landolts forsøg. Jeg har kun disse værdier vedhæftet nedenfor


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. maj 2022 af Omar95 (Slettet)

Ingen stofmængde? Ingen masse?

Brugbart svar (0)

Svar #5
15. maj 2022 af Omar95 (Slettet)

Du skal bruge en stofmængde eller masse til at beregne koncentrationer.

Brugbart svar (0)

Svar #6
15. maj 2022 af Omar95 (Slettet)

Start koncentration

c = \frac{n}{V} (mol pr. liter) (brug helst denne)

eller

c = \frac{m}{V}  (masse pr. volumen)


Brugbart svar (0)

Svar #7
15. maj 2022 af Omar95 (Slettet)

Slut koncentration

[A] = \frac{n}{V}


Brugbart svar (0)

Svar #8
15. maj 2022 af Omar95 (Slettet)

Du skal bruge stofmængden af A inden reaktionens start, og stofmængden af A efter reaktionen er sket.


Skriv et svar til: Start og slutkoncentrationer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.