Matematik

Funktioner, toppunkt...

06. oktober 2022 af ggx - Niveau: B-niveau

Jeg forstår ikke helt hvad jeg skal her...


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. oktober 2022 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\&\textup{Brug toppunktsformlen} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. oktober 2022 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll} \textbf{b)}\\&\textup{Sk\ae ring kr\ae ver:} \\&& f(x)=g(x)\\\\&& -x^2+6x+1=x^2-2x+7\\\\&& 0=2x^2-8x+6\\\\&& x^2-4x+3=0\\\\&\textup{F\o rstekoordinater:}& x=\left\{\begin{matrix} 1\\3 \end{matrix}\right.\\\\& \textup{Andenkoordinater:}&\left\{\begin{array}{ll} g(1)=6\\ g(3)=10 \end{array}\right.\\\\&\textup{Sk\ae ringspunkter:}&\left ( 1,6 \right )\textup{ og }\left ( 3,10 \right ) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. oktober 2022 af Marcuus

Hvis du bruger maple, er jeg ret sikker på du kan bruge: solve(f(x)=g(x))
Dette forudsætter dog du har defineret f(x) og g(x) (f(x):=… Og g(x):=…)

Skriv et svar til: Funktioner, toppunkt...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.