Matematik

Sneens masse

08. november 2022 af cecilie1606 - Niveau: B-niveau

Hej 

Er der nogle som kan hjælpe mig med opgave c?

Jeg ved at arealet af det gråtonede område er 0.55m2

Vedhæftet fil: Opgave c.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2022 af Christianfslag

Hvad er problemet? Du får oplyst længden, du har allerede udregnet arealet, og du får oplyst densiteten af sneen? Gang arealet med længden, så har du en volumen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. november 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. november 2022 af ringstedLC

c)

\begin{align*} m &= \rho \cdot V \\ &= \rho \cdot A\cdot L \\ m_{Sne} &= 300\cdot 0.55\cdot 1.4=... \,\left (\textup{kg}= \frac{\textup{kg}\cdot \textup{m}^2\cdot \textup{m}}{\textup{m}^3} \right ) \end{align*}


Skriv et svar til: Sneens masse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.