Matematik

Sandsynlighed - Brug for forklaring

07. januar 2023 af Mahmoud1112 - Niveau: 8. klasse

Julie vil spille på et lykkehjul med 8 lige store felter.

Hvad er sandsynligheden for, at lykkehjulet lander på et blåt eller et gult felt?

Jeg har brug for en forklaring, fordi jeg har glemt det hele.

Tusind tak hvis du hjælper mig!

Jeg har sættet en fil ind som i kan se! (under beskeden)


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. januar 2023 af SuneChr

1 blå + 1 gul = 2 felter af 8
Sandsynligheden for (blå eller gul) = 2/8 = 1/4


Svar #2
07. januar 2023 af Mahmoud1112

tak


Skriv et svar til: Sandsynlighed - Brug for forklaring

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.